Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Kelloliike P.Kainulainen oy
Kauppakatu 15
87100 Kajaani
p.08 -623376

Yhteystiedot rekisteriasioissa

Petri Kainulainen
Kauppakatu 15
87100 Kajaani
p.08 -623376

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
Asiakkaiden tekemien tilausten käsittely ja hoitaminen

Rekisteröitävät tiedot

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
Tiedot asiakkaan tekemästä tilauksesta.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot siirtyvät kun asiakas rekisteröityy tai tekee tilauksen.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tietojen siirto EU tai ETA.n ulkopuolelle

Henkilötiedot on suojattuna henkiltietolain edellyttämällä tavalla.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai uutiskirjeen tilaamisen peruutuksen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja ovat salasana suojattuja.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa
ja muuta markkinointia varten.

Chat palvelu

Chat-palvelun tarkoitus järjestää sivulla vieraileville live keskustelun mahdollisuus.

Salassapito

Henkilöstöllä on vaitiolovelvollisuus.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka kopioidaan kotisivulta kovalevyllesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi, eivätkä ne sisällä viruksia. Internetsivujemme evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ja voit milloin tahansa estää evästeet selaimesi asetuksista.

Kävijäseuranta

Evästeillä kerätty käyttäjätieto on anonyymia. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön valitsemalla selaimensa asetuksista evästeiden estämisen.