Sopimusehdot

1. Yleiset ehdot

Pkainulainen.fi on Kelloliike P.Kainulainen Oy:n (Y:0401118-8) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Kelloliike P.Kainulainen Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Kelloliike P.Kainulainen Oy:n välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Kelloliike P.Kainulainen Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Kelloliike P.Kainulainen Oy:n kotisivuilta. Kelloliike P.Kainulainen ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Kelloliike P.Kainulainen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Kelloliike P.Kainulainen on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja

Voit lukea lisää tietosuojasta rekisteriseloste sivulta.

3. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo. Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa korjaamme hinnat asiakkaan avoimeen tilaukseen. Toisaalta, jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, toimitamme ne alkuperäisellä hinnalla. Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Kelloliike P.Kainulainen Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Kelloliike P.Kainulainen Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Kelloliike P.Kainulainen Oy ei myy tuotteitaan jälleenmyytäväksi. Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista Kelloliike P.Kainulainen Oy:lle.

4. Toimittaminen

Kelloliike P.Kainulainen tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman. Lisätietoa toimitusmuodoista ja niiden palvelusisällöstä voit lukea toimitusehdot sivulta.

5. Maksaminen

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät maksutavat sivulta.

6. Palauttaminen

Asiakkaalle teetetyille ja/tai kaiverretuille tuotteille ei ole palautusoikeutta.  Muilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen kelloliikekainulainen@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0440 426446 tai 08-6230376 (ma-pe 9-17.30).

Lisätietoja tuotteen palautuksesta maksutavat sivulta.

7. Takuu, tuki ja virhevastuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Olet velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuuaika on määritelty tuotetiedoissa. Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti.

8. Reklamaatio

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: kelloliikekainulainen@gmail.com tai ilmoittamaan puhelimitse numeroon 0440 426446 tai 08-6230376 (ma-pe 9-17.30).