Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakkaalle teetetyille ja/tai kaiverretuille tuotteille ei ole palautusoikeutta.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 – 4 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin 5-14 vrk riippuen valmistajan tai maahantuojan varastotilanteesta. Tilaustuotteiden toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle 1 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä P.Kainulainen.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse kelloliikekainulainen@gmail.com tai puhelimitse 0440 426446 tai 08-6230376 (ma-pe 9-17.30 )

4. P.Kainulainen.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy P.Kainulainen.fin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta P.Kainulainen.fi-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 – 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimituskulut

Kulloinkin voimassa olevat toimituskulut voit tarkistaa verkkokaupan ostoskorista. Toimituskulut koskevat ainoastaan Suomeen toimitettuja tilauksia.

3. Toimitustavat
Nouto Postista:

Tilauksenne toimitetaan joko lähimpään Postin toimipaikkaan, SmartPost-automaattiin tai suoraan kirjeenä kotiin. Lähetystä säilytetään postissa 7 vrk:ta, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Noutamatta jätetyistä tilauksista perimme toimituskulut. Posti ilmoittaa saapumisesta vain kerran. Varmistathan, että puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi on annettu oikein. Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä sekä sähköpostilla.

Postin kotiinkuljetus:

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin

Matkahuolto:

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, voit noutaa sen valitsemastasi Matkahuollosta tai Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-kaupasta. Muista merkitä tilaukseen puhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta osoitteessa http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Nouto myymälästä:

Voit noutaa tilauksesi myös myymälästämme, P.Kainulainen, Kauppakatu 15, 87100 Kajaani