Tervetuloa Kelloliike P.Kainulaiseen

Asiantuntevaa palvelua 1950-luvulta alkaen.

Kelloliike P.Kainulainen

Mistä kaikki alkoi

Pentti Kainulainen aloitti uransa kuten siihen aikaan 1950-luvun alussa oli tapana, oppipoikana paikallisella kellosepällä.

Ensimmäinen myymälä oli samassa pihapiirissä nykyisen kivijalkakaupan kanssa.

Eräs asiakkaamme muisteli käyneensä ostamassa ensimäisen lahjakellonsa ”Pentiltä”, pienestä kaupasta, joka sijaitsi Kainulaisen perheen silloisen asunnon yhteydessä.

Myymälänä toimi yksi huone, jossa Pentti Kainulainen teki erilaisia kellosepän töitä ja piti pienimuotoista kauppaa.

Samainen kellonostajamme palasi ostoksille ensimäiseen kivijalkamyymäläämme, joka oli Lönnrotinkadulla. Tällä kertaa nuori mies oli morsiamen kanssa kihlojen ostoreissulla.

Siihen aikaan myytiin Onnenkihloja, ne valittiin ”kihlasopessa” verhojen takana, kaikessa rauhassa.

“Päivä oli joulukuun 24. vuonna 1968”.

Lönnrotinkadulta Kelloliike muutti jo suurempiin tiloihin ”Osuuspankin” taloon, ja tällöin myymälä toimi jo kahdessa kerroksessa. Yläkerta oli pyhitetty korjaustöille ja alakerrassa sijaitsi varsinainen myymälä. Täällä työskenneltiin jo toisessa polvessa.

Nykyisiin tiloihinsa Kauppakadulle muutettiin 1990-luvulla. Tällä hetkellä liikettä pyörittää jo kolmas sukupolvi ja yhtiömuodoksi on vaihtunut osakeyhtiö.

Voimme hyvillä mielin sanoa olevamme yksi vanhimmista toiminnassa olevista kello- ja kulta-alan yrityksistä koko Pohjois-Suomen alueella.

Henkilöstö